DOTEQPMU IconDOTEQPMU

Stationsweg 1, Oostvoorne

5,0 4 reviews

  • Avatar Angelique Roodbol ★★★★★ een week geleden
    Bij Doteq heb ik de opleiding gevolgd voor ombre/powder brows. 2 fantastische meiden die me perfect hebben begeleid. Enthousiast, goed in hun werk, geduldig, lief. En om niet te vergeten een fantastische gastvrouw. Mooie locatie. Je wordt … More hier met open armen ontvangen en verzorgd. 4 hele leuke dagen! Bedankt voor deze mooie ervaring.
  • Avatar Sarah Burger ★★★★★ 7 maanden geleden
  • Avatar Michel Klink Fotografie ★★★★★ 7 maanden geleden
  • Avatar Danique Breedveld ★★★★★ 7 maanden geleden

Doteq
5.0
Based on 1 reviews
aangedreven door Facebook
Nancy Josh Joshua
Nancy Josh Joshua
2021-11-19T11:04:31+0000
In augustus begonnen met mijn opleiding tot PMU Artist bij Doteq. Pittige dagen, maar luchtig en gezellig waardoor het behapbaar was! Leuke groep en leuke docenten. De praktijkdagen en examen waren goed georganiseerd, Eveline en Jamie nemen de tijd voor je om je te helpen. Bedankt voor jullie tijd en het delen van jullie ervaringen! & daarnaast voor jullie steun die jullie nu nog geven door middel van de contacten! Jullie zijn toppers!
Cheyenne van Eekhout
Cheyenne van Eekhout
2021-11-06T08:00:59+0000
Augustus 2021 heb ik de 4 daagde vakopleiding gedaan onder begeleiding van Eveline Doolaard. Het zijn 4 pittige dagen maar ik kijk er heel fijn op terug. De manier van praten gaat je niet vervelen waardoor de stof interessant blijft. Tevens is de praktijkdag extra ondersteunt door haar extra kracht Jamie. Echt 2 top meiden. Ik raad Doteq zeker aan! Even doorbijten maar dan heb je ook zeker wat. Bedankt meiden voor jullie onvoorwaardelijke steun! ❤️